Cloudcity Static

Cloudcity Static on webhotelli kaikista yksinkertaisimmille verkkosivuille, jotka eiv√§t k√§yt√§ PHP-ohjelmia tai tietokantoja.

Tilaa palvelu 3,10 €/kk

Mitä tarkoittavat staattiset sivut?

Cloudcity Static riittää käyttöösi silloin, kun sivustolla ei ole mitään ohjelmakoodia (esim. PHP) tai muuttuvaa sisältöä ja sivusto pohjautuu pelkästään html-tiedostoihin, kuviin sekä Javascriptiin.

Jos sivustosi tarvitsee n√§it√§ toimintoja, palvelun voi p√§ivitt√§√§ helposti my√∂hemminkin Cloudcity Plus- tai Pro-palveluun, joissa ominaisuudet ovat.

Cloudcityn webhotellit

Cloudcity tarjoaa ensimm√§isten joukossa Suomessa LiteSpeed Web Server –webhotellin, joka toimii loistavasti WordPress-sivustojen kanssa nopeuttaen niiden toimintaa merkitt√§v√§sti ilman koodimuutoksia itse sivustoon. My√∂s muut uudet teknologiat, kuten HTTP/3, HTTP/2 ja QUIC ovat k√§ytett√§viss√§si. Ja SSL-salaus sis√§ltyy meill√§ hintaan automaattisesti!

Meidän palvelimet ovat mitoitettu tehokkaiksi ja hotellimme toimiikin usein virtuaalipalvelimen korvaajana. Me emme turhaan veloita ominaisuuksista, jotka koemme kaikille sivuille olennaisiksi, kuten SSL-sertifikaateista.

Käytössäsi on aina uusimmat tekniikat ja kaikki palvelut ovat hallittavissa yksinkertaisesta suomenkielisestä hallintapaneelista, mutta aivan yhtä hyvin voit pyytää meidän asiakaspalveluamme auttamaan!

Cloudcityn palvelimet

Cloudcityn webhotellipalveluissa käytettävät palvelimet sijaitsevat useiden teleoperaatoreiden laitetiloissa Helsingissä taaten näin nopean vasteen ja suorituskyvyn.

Pääsyavainten hallinta

Hallintapaneelista voit tallettaa esim. organisaatiosi työntekijöiden julkiset SSH-avaimet ja liittää ne niihin webhotelleihin, joihin heidän tarvitsee päästä. Näin voit hallita pääsyoikeuksia ilman salasanoja.

SSL-suojaus

Palvelumme sisältää SSL-sertifikaatin (Domain-validoitu, DV, myöntäjänä Letsencrypt) valmiiksi määriteltynä. Voimme myös hankkia OV- tai EV-sertifikaatin puolestasi, jos tarvitset sellaista. Lue lisää sertifikaateista

Lokitiedostot

Voit seurata käyttö- ja virhelokeja reaaliajassa hallintapaneelista. Voit myös ladata edellisten päivien lokitiedostot pakettina omalle koneellesi tarkempaa analysointia varten.

Matomo

Avoimeen lähdekoodin Matomo-työkalulla (entinen Piwik) seuraat sivujesi kävijöiden käyttäytymistä ilman, että datasi lähtee kotimaisilta palvelimiltamme mihinkään. Matomo sisältää myös datan viennin omalle tietokoneellesi.

Nimipalvelun hallinta

Jos käytät verkkotunnuksissa meidän nimipalveluamme, voit muokata kaikkia nimipalvelutietueita ja muutokset astuvat voimaan heti. Voit myös valita valmiista konfiguraatioista esimerkiksi postien ohjauksen Gmailiin.

Sähköpostilaatikot

Tarjoamme sähköpostilaatikoihin pääsyä varten Webmailin ja voit asettaa sähköpostiohjelmasi hakemaan viestit automaattisesti. Käytössäsi ovat myös jakelulistat, uudelleenohjaukset ja alias-osoitteet.

Verkkotunnukset

Yleisten .fi, .com, .net, .org, yms. päätteiden lisäksi voit hankkia kauttamme verkkotunnuksia satoihin eri verkkotunnuspäätteisiin kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää verkkotunnuksista

T√§ll√§ sivulla ilmoitetut hinnat sis√§lt√§v√§t arvonlis√§veron 24 %.