Suomalaiset webhotellit ūüáęūüáģ

 • WordPress-optimoitu: HTTP/3, HTTP/2+QUIC, tuorein PHP 8.0 ja 7.4 sek√§ LiteSpeed Server ja Cache
 • Voit k√§ytt√§√§ aiempiakin PHP-versioita (esim. 5.x), jos sivustosi sellaisen tarvitsee
 • Redis Object Cache -v√§limuisti
 • Sivujen turvaaminen https-suojauksella (SSL-sertifikaatti) veloituksetta
 • T√§ysin kotimainen: kaikki j√§rjestelm√§t sijaitsevat p√§√§kaupunkiseudulla korkean turvaluokituksen konesaleissa
 • 24/7 valvottu palvelinymp√§rist√∂ sek√§ p√§ivitt√§inen varmuuskopiointi tiedostoista ja tietokannoista
 • Voit yhdist√§√§ webhotellin helposti Microsoft 365 -toimisto­sovelluksiin
 • Voimme auttaa hotellin k√§ytt√∂√∂notossa tai siirrossa nykyiselt√§ palveluntarjoajalta
Tilaa webhotelli

T√∂kkiik√∂ nykyinen webhotellisi? ūüôą

Webhotellimme tarjoaa omatoimiselle webmasterille tehokkaan alustan esimerkiksi WordPressille tai muulle raskaammallekin sovellukselle. Cloudcityn hallintapaneelista saat asennettua uuden WordPressin napin painalluksella.

Monipuoliset välimuistitoiminnot sekä virtuaalipalvelimista tutut skaalautuvat resurssit tekevät webhotellistamme huomattavasti totuttua suorituskykyisemmän.

Cloudcity
Static

Kevyt webhotelli staattisille sivuille
2,50 €/kk3,10 €/kk
Tilaa palvelu ‚Äļ

 • 0,5 Gt SSD-levytilaa
 • 5 Gt liikenn√∂inti√§/kk

Cloudcity
Plus

Peruswebhotelli pienelle sivustolle
5 €/kk6,20 €/kk
Tilaa palvelu ‚Äļ

 • 5 Gt SSD-levytilaa
 • 50 Gt liikenn√∂inti√§/kk

Hinnat sis√§lt√§v√§t arvonlis√§veron 24 %. Vertaile kaikkia ominaisuuksia ›

Uuden ajan webhotelli

Cloudcity tarjoaa ensimm√§isten joukossa Suomessa LiteSpeed Web Server ‚Äďwebhotellin, joka toimii loistavasti WordPress-sivustojen kanssa nopeuttaen niiden toimintaa merkitt√§v√§sti ilman koodimuutoksia itse sivustoon. My√∂s muut uudet teknologiat, kuten HTTP/3, HTTP/2 ja QUIC ovat k√§ytett√§viss√§si. Ja SSL-salaus sis√§ltyy meill√§ hintaan automaattisesti!

Meidän palvelimet ovat mitoitettu tehokkaiksi ja hotellimme toimiikin usein virtuaalipalvelimen korvaajana. Me emme turhaan veloita ominaisuuksista, jotka koemme kaikille sivuille olennaisiksi, kuten SSL-sertifikaateista.

Palvelinjärjestelmät ovat meidän omia ja niitä valvotaan ympäri vuorokauden. Ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa konesaleissa, joille on myönnetty asiaankuuluvat ISO-sertifioinnit (9001, 14001, 27001, 50001) sekä lukuisia muita. Konesalien energia tuotetaan 100% uusiutuvilla energianlähteillä ja on varmistettu niin generaattorein kuin akustoinkin.

Käytössäsi on aina uusimmat tekniikat ja kaikki palvelut ovat hallittavissa yksinkertaisesta suomenkielisestä hallintapaneelista, mutta aivan yhtä hyvin voit pyytää meidän asiakaspalveluamme auttamaan!

Voimme auttaa hotellin käyttöönotossa

Haluatko siirtää olemassaolevan sivustosi entiseltä palveluntarjoajalta meille, tai tarvitsetko apua? Halutessasi avustamme siirrossa ja voimme samalla neuvoa, kuinka sivustosi saadaan toimimaan aiempaa nopeammin hyödyntäen uusia tekniikoita, joita meidän hotellimme tarjoaa.

Olemme siirtäneet useita kauppapaikkoja ja esimerkiksi WordPressillä tehtyjä sivustoja muilta palveluntarjoajilta meille. Siirto on helppoa ja toiminta voidaan testata yhdessä kanssasi ennen kuin uusi palvelu otetaan käyttöön.

Ota yhteyttä