Työkalut sivuston optimointiin

Automaattisia koodiparannuksia sivustosi suorituskyvyn parantamiseksi, monipuolinen kävijäanalyysi sekä tehokas välimuisti WordPressiä varten

Piwik -kävijäanalyysi

Hotellipalveluihimme sisältyy Piwik-kävijöidenseurantaohjelmisto. Se muistuttaa ominiasuuksiltaan Googlen Analytics-järjestelmää, mutta toimii kokonaan Cloudcityn palvelimilla ja näin tietoja ei tarvitse lähettää ulkopuolelle. Palvelun avulla näet helposti kävijämäärät, suosituimmat sivut sekä sivustot, joilta vierailijat sivuillesi tulevat. Voit myös määritellä erilaisia tavoitteita sekä seurata käyttäjien käyttäytymistä sivuillasi. Näet helposti, millaisilla laitteilla sivustoasi käytetään sekä vierailuihin käytetyn ajan.

Litespeed Web Server ja Litespeed Cache

Tehokkaammat webhotellipakettimme ovat suunniteltu erityisesti WordPressin ja vastaavien sovellusten käyttöön. Taustalta löytyy erittäin suorituskykyinen Litespeed Web Server, jonka ansiosta sivuja voidaan tarjota suoraan palvelimen välimuistista ilman raskasta PHP-suoritusta.

WordPress tukee tekniikkaa suoraan Litespeed Cache -laajennusosan avulla. Sen ansiosta yksittäisen sivun latausaika voi pudota jopa alle 10 millisekuntiin. Tällä on aivan merkittävä vaikutus hakukonenäkyvyyteen, käytettävyyteen ja toimintaan yllättävissä kävijäpiikeissä.

HTTP/2+QUIC

Perinteisesti web-sivustojen sisältö on ladattu vierailijan koneelle peräkkäin: ensin ladataan itse html-sisältö, sen jälkeen tyylitiedostot, skriptit, kuvat sekä muu sisältö. HTTP/2 muuttaa tämän ja mahdollistaa sisällön yhtäaikaisen siirron. Näin sivuston käytettävyys paranee kun selain voi näyttää sisällön paljon nopeammin.

Kaikki modernit web-selaimet tukevat tätä tekniikkaa ja useimmista sisällönhallintasovelluksista löytyy myös tuki. Yhditettynä LiteSpeed Cacheen vierailijan kokema sivuston avausnopeus on aivan omaa luokkaansa.

QUIC on Googlen kehittämä protokolla, joka toimii HTTP/2:n rinnalla. Se perustuu UDP-tiedonsiirtoon, jolloin Chrome-selaimen käyttäjille tieto liikkuu muutamaa välivaihetta nopeammin. Cloudcity tukee tekniikkaa automaattisesti vierailijoille, jotka sitä pystyvät hyödyntämään.