Ty√∂kalut sivuston optimointiin ūüöÄ

Cloudcity tarjoaa automaattisia koodiparannuksia sivustosi suorituskyvyn parantamiseksi, monipuolisen kävijäanalyysin sekä tehokkaan välimuistin WordPressiä varten.

Litespeed Web Server ja Litespeed Cache

Tehokkaammat webhotellipakettimme ovat suunniteltu erityisesti WordPressin ja vastaavien sovellusten käyttöön. Taustalta löytyy erittäin suorituskykyinen Litespeed Web Server, jonka ansiosta sivuja voidaan tarjota suoraan palvelimen välimuistista ilman raskasta PHP-suoritusta.

WordPress tukee tekniikkaa suoraan Litespeed Cache -laajennusosan avulla. Sen ansiosta yksittäisen sivun latausaika voi pudota jopa alle 10 millisekuntiin. Tällä on aivan merkittävä vaikutus hakukonenäkyvyyteen, käytettävyyteen ja toimintaan yllättävissä kävijäpiikeissä.

Matomo-kävijäanalyysi

Hotellipalveluihimme sisältyy Matomo-kävijöidenseurantaohjelmisto, eli entinen Piwik. Se muistuttaa ominaisuuksiltaan Googlen Analytics-järjestelmää, mutta toimii kokonaan Cloudcityn palvelimilla ja näin tietoja ei tarvitse lähettää ulkopuolelle. Palvelun avulla näet helposti kävijämäärät, suosituimmat sivut sekä sivustot, joilta vierailijat sivuillesi tulevat. Voit myös määritellä erilaisia tavoitteita sekä seurata käyttäjien käyttäytymistä sivuillasi. Näet helposti, millaisilla laitteilla sivustoasi käytetään sekä vierailuihin käytetyn ajan.

HTTP/2+QUIC

Perinteisesti web-sivustojen sisältö on ladattu vierailijan koneelle peräkkäin: ensin ladataan itse html-sisältö, sen jälkeen tyylitiedostot, skriptit, kuvat sekä muu sisältö. HTTP/2 muuttaa tämän ja mahdollistaa sisällön yhtäaikaisen siirron. Näin sivuston käytettävyys paranee kun selain voi näyttää sisällön paljon nopeammin.

Kaikki modernit web-selaimet tukevat tätä tekniikkaa ja useimmista sisällönhallintasovelluksista löytyy myös tuki. Yhditettynä LiteSpeed Cacheen vierailijan kokema sivuston avausnopeus on aivan omaa luokkaansa.

QUIC on Googlen kehittämä protokolla, joka toimii HTTP/2:n rinnalla. Se perustuu UDP-tiedonsiirtoon, jolloin Chrome-selaimen käyttäjille tieto liikkuu muutamaa välivaihetta nopeammin. Cloudcity tukee tekniikkaa automaattisesti vierailijoille, jotka sitä pystyvät hyödyntämään.