Cloudcity Basic ūüĎć

Cloudcity Basic on monipuolinen webhotellipalvelu, joka riittää hyvin pienempien web-sivujen ja sovellusten käyttöön. Voit räätälöidä palvelun teknisiä ominaisuuksia helppokäyttöisellä hallintapaneelilla.

Tilaa palvelu 8,68 €/kk

Riittääkö suorituskyky?

Cloudcity Basic on hyvä vaihtoehto tavallisen web-sivuston ylläpitoon. Se sisältää yleisimmät sivustoilla käytetyt tekniikat (PHP ja tietokanta) ja suorituskykyä on riittävästi.

Jos sivustosi kasvaa my√∂hemmin merkitt√§v√§sti laajemmaksi, voi palvelun p√§ivitt√§√§ milloin tahansa Cloudcity Pro tai Cloudcity Ultra -palveluksi ilman katkoa.

Cloudcityn webhotellit

Cloudcity tarjoaa ensimm√§isten joukossa Suomessa LiteSpeed Web Server –webhotellin, joka toimii loistavasti WordPress-sivustojen kanssa nopeuttaen niiden toimintaa merkitt√§v√§sti ilman koodimuutoksia itse sivustoon. My√∂s muut uudet teknologiat, kuten HTTP/3, HTTP/2 ja QUIC ovat k√§ytett√§viss√§si. Ja SSL-salaus sis√§ltyy meill√§ hintaan automaattisesti!

Meidän palvelimet ovat mitoitettu tehokkaiksi ja hotellimme toimiikin usein virtuaalipalvelimen korvaajana. Me emme turhaan veloita ominaisuuksista, jotka koemme kaikille sivuille olennaisiksi, kuten SSL-sertifikaateista.

Käytössäsi on aina uusimmat tekniikat ja kaikki palvelut ovat hallittavissa yksinkertaisesta suomenkielisestä hallintapaneelista, mutta aivan yhtä hyvin voit pyytää meidän asiakaspalveluamme auttamaan!

Cloudcityn palvelimet

Cloudcityn webhotellipalveluissa käytettävät palvelimet sijaitsevat useiden teleoperaattoreiden laitetiloissa Helsingissä taaten näin nopean vasteen ja suorituskyvyn.

Levytila ja sen hallinta

Voit ottaa yhteyden palvelimelle tiedostojen siirtoa varten SFTP/FTP-yhteydellä tai SSH-terminaaliohjelmalla komentorivityökaluja tai tarkempaa vianselvitystä varten.

Pääsyavainten hallinta

Hallintapaneelista voit tallettaa esim. organisaatiosi työntekijöiden julkiset SSH-avaimet ja liittää ne niihin webhotelleihin, joihin heidän tarvitsee päästä. Näin voit hallita pääsyoikeuksia ilman salasanoja.

PHP ja lisäosat

Voit valita itse PHP:n version (8.3, 8.2, 8.1, 7.4, tai tarvittaessa vanhemman), sekä PHP:n käyttämät moduulit. Voit myös vaikuttaa tärkeimpiin php.ini-asetuksiin. Muutokset voit tehdä itse hallintapaneelissa ja ne astuvat voimaan välittömästi.

Tietokannat

Käyttämämme MariaDB on moderni avoimen lähdekoodin tietokantaohjelmisto, joka on yhteensopiva MySQL:n kanssa. Voit hallita asentamiasi tietokantoja valmiiksi asennetulla phpMyAdmin-sovelluksella tai omalla hallintasovelluksellasi.

HTTP/3, HTTP/2+QUIC

Litespeed Web Server tukee HTTP/3, HTTP/2-protokollaa sekä sen QUIC-laajennusta. Sisältö siirretään käyttään web-selaimelle huomattavasti nopeammin. Lue lisää uusista protokollista

SSL-suojaus

Palvelumme sisältää SSL-sertifikaatin (Domain-validoitu, DV, myöntäjänä Letsencrypt) valmiiksi määriteltynä. Voimme myös hankkia OV- tai EV-sertifikaatin puolestasi, jos tarvitset sellaista. Lue lisää sertifikaateista

Lokitiedostot

Voit seurata käyttö- ja virhelokeja reaaliajassa hallintapaneelista. Voit myös ladata edellisten päivien lokitiedostot pakettina omalle koneellesi tarkempaa analysointia varten.

Matomo

Avoimeen lähdekoodin Matomo-työkalulla (entinen Piwik) seuraat sivujesi kävijöiden käyttäytymistä ilman, että datasi lähtee kotimaisilta palvelimiltamme mihinkään. Matomo sisältää myös datan viennin omalle tietokoneellesi.

Nimipalvelun hallinta

Jos käytät verkkotunnuksissa meidän nimipalveluamme, voit muokata kaikkia nimipalvelutietueita ja muutokset astuvat voimaan heti. Voit myös valita valmiista konfiguraatioista esimerkiksi postien ohjauksen Gmailiin.

WordPress

Voit asentaa WordPress-sovelluksen suoraan hallintapaneelista. Sille konfiguroidaan tietokannat ja niiden tunnukset valmiiksi, ja se päivittyy laajennusosineen automaattisesti uusimpaan versioon.

WordPress-optimointi

Palvelu käyttää LiteSpeed Web Serveriä ja näin pystyy hyödyntämään sen välimuistia Litespeed Cache -laajennusosalla WordPressissä. Käytännössä tämä tarkoittaa aivan omaa luokkaansa olevaa latausnopeutta web-sivuille. Lue lisää LiteSpeedistä

Sähköpostilaatikot

Tarjoamme sähköpostilaatikoihin pääsyä varten Webmailin ja voit asettaa sähköpostiohjelmasi hakemaan viestit automaattisesti. Käytössäsi ovat myös jakelulistat, uudelleenohjaukset ja alias-osoitteet.

Verkkotunnukset

Yleisten .fi, .com, .net, .org, yms. päätteiden lisäksi voit hankkia kauttamme verkkotunnuksia satoihin eri verkkotunnuspäätteisiin kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää verkkotunnuksista

T√§ll√§ sivulla ilmoitetut hinnat sis√§lt√§v√§t arvonlis√§veron 24 %.

Kysyttävää?