Verkkotunnukset ja sertifikaatit

Domainien rekisteröinti satojen eri päätteiden joukosta sekä sivuston suojaavat SSL-sertifikaatit.

Verkkotunnukset

Cloudcityn kautta voit hakea verkkotunnuksia eli domaineja sadoilla eri verkkotunnuspäätteillä (TLD). Huolehdimme koko hakuprosessista puolestasi. Vaikka suosituimmista .fi- ja .com-päätteistä voi olla hankala löytää itselle sopivaa vaihtoehtoa, on tarjolla satoja muita hyviä osoitepäätteitä, joiden saatavuus on huomattavasti parempi. Sivustolle voi liittää myös useita osoitteita ns. rinnakkaisosoitteiksi, jolloin samalle sivustolle pääsee usealla eri osoitteella.

Kaikki verkkotunnuspäätteet ja hinnasto

SSL-sertifikaatti ja HTTPS-salaus

Aiemmin SSL-suojatut sivustot olivat lähinnä vain vain pankkien ja verkkokauppojen käytössä, mutta nykyisin on suositeltavaa suojata myös tavalliset kotisivut. Useat selaimet, mm. suosittu Chrome, ovat siirtymässä käytäntöön, jossa ne varoittavat vierailijaa mahdollisesti epäluotettavasta sivusta jos suojausta ei ole käytössä. Suojatun sivun tunnistaa https://-alkuosasta osoitteessa ja yleensä selaimet näyttävät harmaan tai vihreän lukon kuvan osoitekentän yhteydessä.

SSL-suojatuilla sivustoilla kaikki verkkoliikenne nettiselaimen ja palvelimen välillä tapahtuu salattuna eli kukaan ulkopuolinen taho ei pääse lukemaan liikennettä. Vaikka sivustosi ei käsittelisikään käyttäjätunnuksia ja salasanoja tai rahaliikennettä, salaus on tärkeää esimerkiksi yhteydenottolomakkeissa.

Kaikissa hotellipalveluissamme sertifikaatin voi ottaa käyttöön ilman erillistä veloitusta! Uusimme sertifikaatit automaattisesti ennen niiden vanhenemista.

Tilaa webhotelli

Litespeed Web Server ja Litespeed Cache

Tehokkaammat webhotellipakettimme ovat suunniteltu erityisesti Wordpressin ja vastaavien sovellusten käyttöön. Taustalta löytyy erittäin suorituskykyinen Litespeed Web Server, jonka ansiosta sivuja voidaan tarjota suoraan palvelimen välimuistista ilman raskasta PHP-suoritusta.

Wordpress tukee tekniikkaa suoraan Litespeed Cache -laajennusosan avulla. Sen ansiosta yksittäisen sivun latausaika voi pudota jopa alle 10 millisekuntiin. Tällä on aivan merkittävä vaikutus hakukonenäkyvyyteen, käytettävyyteen ja toimintaan yllättävissä kävijäpiikeissä.

HTTP/2+QUIC

Perinteisesti web-sivustojen sisältö on ladattu vierailijan koneelle peräkkäin: ensin ladataan itse html-sisältö, sen jälkeen tyylitiedostot, skriptit, kuvat sekä muu sisältö. HTTP/2 muuttaa tämän ja mahdollistaa sisällön yhtäaikaisen siirron. Näin sivuston käytettävyys paranee kun selain voi näyttää sisällön paljon nopeammin.

Kaikki modernit web-selaimet tukevat tätä tekniikkaa ja useimmista sisällönhallintasovelluksista löytyy myös tuki. Yhditettynä LiteSpeed Cacheen vierailijan kokema sivuston avausnopeus on aivan omaa luokkaansa.

QUIC on Googlen kehittämä protokolla, joka toimii HTTP/2:n rinnalla. Se perustuu UDP-tiedonsiirtoon, jolloin Chrome-selaimen käyttäjille tieto liikkuu muutamaa välivaihetta nopeammin. Cloudcity tukee tekniikkaa automaattisesti vierailijoille, jotka sitä pystyvät hyödyntämään.