Hae verkkotunnusta 🦄

Voit etsiä vapaita verkkotunnuksia allaolevalla työkalulla. Verkkotunnuksia voi hakea koko osoitteella (esim. cloudcity.fi) tai pelkällä alkuosalla (esim. cloudcity) ja hakutuloksista voit valita ostoskoriin useammankin kuin yhden verkkotunnuksen.

Verkkotunnukset on helppo vaihtaa myöhemmin webhotelleiksi tai ohjata olemassaolevan webhotellin rinnakkaisosoitteiksi.

Etsi Siirry ostamaan (1)

  Cloudcityn kautta saat verkkotunnuksia eli domaineja sadoilla eri verkkotunnuspäätteillä (TLD). Huolehdimme koko hakuprosessista puolestasi.

  Cloudcityltä voit hankkia myös web-pohjaisen nimipalveluhallinnan (DNS) verkkotunnuksellesi.

  Verkkotunnukset

  Cloudcityn kautta voit hakea verkkotunnuksia eli domaineja sadoilla eri verkkotunnuspäätteillä (TLD). Huolehdimme koko hakuprosessista puolestasi. Vaikka suosituimmista .fi- ja .com-päätteistä voi olla hankala löytää itselle sopivaa vaihtoehtoa, on tarjolla satoja muita hyviä osoitepäätteitä, joiden saatavuus on huomattavasti parempi. Sivustolle voi liittää myös useita osoitteita ns. rinnakkaisosoitteiksi, jolloin samalle sivustolle pääsee usealla eri osoitteella.

  Monipuolinen web-hallittava nimipalvelu verkkotunnukselle (1,24 €1,00 €/kk) sisältää mm. suoraan pikavalinnat sähköpostiliikenteen ohjaamiseksi Google Appsiin tai Microsoft 365:een.

  Tilaa verkkotunnus tai nimipalvelu

  SSL-sertifikaatti ja HTTPS-salaus

  Aiemmin SSL-suojatut sivustot olivat lähinnä vain vain pankkien ja verkkokauppojen käytössä, mutta nykyisin on suositeltavaa suojata myös tavalliset kotisivut. Useat selaimet, mm. suosittu Chrome, ovat siirtymässä käytäntöön, jossa ne varoittavat vierailijaa mahdollisesti epäluotettavasta sivusta jos suojausta ei ole käytössä. Suojatun sivun tunnistaa https://-alkuosasta osoitteessa ja yleensä selaimet näyttävät harmaan tai vihreän lukon kuvan osoitekentän yhteydessä.

  SSL-suojatuilla sivustoilla kaikki verkkoliikenne nettiselaimen ja palvelimen välillä tapahtuu salattuna eli kukaan ulkopuolinen taho ei pääse lukemaan liikennettä. Vaikka sivustosi ei käsittelisikään käyttäjätunnuksia ja salasanoja tai rahaliikennettä, salaus on tärkeää esimerkiksi yhteydenottolomakkeissa.

  Kaikissa hotellipalveluissamme sertifikaatin voi ottaa käyttöön ilman erillistä veloitusta! Uusimme sertifikaatit automaattisesti ennen niiden vanhenemista.

  Tilaa webhotelli
  Kysyttävää?