Cloudcity Complete ‚õÖ

Oletko rakentamassa uutta vai päivittämässä vanhaa? Neuvomme, miten voit hyödyntää parhaiten pilvipalveluja maksamatta turhasta kapasiteetista ja ominaisuuksista.

Tökkiikö nykyinen sivustosi? Voimme auttaa ongelman paikantamisessa ja korjaamisessa.

Pilviratkaisuja on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä sopiva ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteytt√§ tai soita (09) 315 26205

Cloudcity Complete on liiketoimintasi mukaan kasvava palvelupaketti, johon voit yhdistää erilaisia komponentteja ylläpidetyistä webhotelleista skaalautuviin virtuaalipalvelimiin, kuormanjakoon ja välimuisteihin sekä VPN-yhteyksiin ja konesalipalveluihin.

Kaikki komponentit ovat hallittavissa suoraan monipuolisesta hallintapaneelista. ūüĒ•

Web Core

Perinteisen webhotellin järeämpi versio, jossa resursseja voidaan ottaa käyttöön virtuaalipalvelimista tutulla tavalla. Cloudcity huolehtii käyttöjärjestelmästä ja palvelinsovellusten ylläpidosta, joten käytössäsi on aina ajantasainen ympäristö.

Uuden ajan webhotellimme tukee uusimpia tekniikoita ja tarjoaa myös tehokkaan välimuistipalvelun, jonka avulla sivustosi saadaan toimimaan huomattavasti nopeammin, kuin perinteisessä webhotellissa.

Valvonta ja hälytykset

Sen lisäksi että huolehdimme palvelimien ja verkkojen toiminnasta, voimme seurata ja valvoa myös asentamiesi sovellusten tai web-sivujen toimintaa useasta eri maantieteellisestä sijainnista käsin. Toimintahäiriöstä kertovat hälytykset voidaan ohjata useaan kohteeseen ja voimme myös avustaa vianselvityksestä mahdollisessa häiriötilanteessa.

VPN, palomuuri ja omat verkot

Palveluun liitetyt virtuaalipalvelimet ja webcoret voivat liikennöidä keskenään sinulle varatussa virtuaalisessa sisäverkossa (VLAN). Voit liittyä samaan virtuaaliverkkoon myös VPN-yhteyden avulla. Palomuurin ja porttiohjausten avulla voit ohjata julkisen verkon IP-osoitteesta liikennettä sisäverkkoon virtuaalipalvelimille helposti.

Virtuaalipalvelimet

Virtuaalipalvelin, jossa valmiina valitsemasi käyttöjärjestelmä. Saat ylläpitotason oikeudet palvelimelle ja voit asentaa sille haluamasi sovellukset itse.

Voit valita palvelimelle tarpeidesi mukaan suorittimien ja keskusmuistin määrän sekä tallennustilan koon.

Kuormanjako ja välimuisti

Kuormanjakopalvelulla voi automaattisesti ohjata liikenteen pienimmällä kuormituksella olevaan virtuaalipalvelimeen ja siirtää esimerkiksi SSL-kryptauksen kuorman pois palvelimilta. Välimuistiin voit tallettaa dynaamisesti tuotettua sisältöä, jolloin sen avulla voidaan vähentää palvelimien kuormitusta.

Sähköpostit

Voit liittää palveluun myös tavallisia IMAP-sähköpostilaatikoita sekä postinohjauksia tarvisemasi määrän. Roskapostien suodatuspalvelu sisältyy laatikoihin automaattisesti ja niitä voi käyttää yleisimillä sähköpostiohjelmilla sekä selaimella webmail-palvelun kautta.

Konesalipalvelut

Voit tuoda olemassaolevat palvelinlaitteesi meille ylläpidettäväksi. Tarjoamme myös omille laitteillesi ylläpito- ja valvontapalveluja. Palvelimet voi myös yhdistää muihin Complete-palvelun komponentteihin, kuten virtuaaliseen sisäverkkoon.


Cloudcity on espoolainen it-palveluyritys, joka tarjoaa pilvipalveluja yritysten tarpeisiin.

Ota yhteyttä
Kysyttävää?