My.cloudcity -hallinta­paneeli ūüėć

Cloudcityn hallintapaneelin avulla useammankin sivuston palvelujen hallinta on helppoa.

Cloudcity tarjoaa käyttöösi yksinkertaisen suomenkielisen my.cloudcity.fi -hallintapaneelin. Yhdellä sisäänkirjautumisella voit näppärästi hallita kaikkia palveluja, vaihtaa salasanoja sekä aktivoida lisäominaisuuksia. Hallintapaneelin kautta voit myös muokata hotellipalvelujen teknisiä asetuksia. Näet yhdestä paikasta myös kaikki käytössäsi olevat verkkotunnukset ja niiden vanhenemisajat, joten useamman eri sivuston hallinnointi on todella helppoa.

Jälleenmyyjille tarjoamme myös mahdollisuuden hallinnoida loppuasiakkaiden palvelujen ominaisuuksia suoraan samasta paikasta. Myös uusien asiakkuuksien luonti ja niille palvelujen avaus onnistuu nopeasti. Voit asettaa asiakassivustoille oman SSH-avaimesi, jolloin sinun ei tarvitse muistaa yhtäkään salasanaa.

Alle olemme keränneet parhaat ominaisuudet hallintapaneelistamme, jotka asettavat riman korkeammalle kuin ainutkaan muista webhotellisovelluksista.

PHP

Voit valita käytettävän PHP-tulkin version useista vaihtoehdoista. Tarjoamme aina uusimpia 8.3-, 8.2-, 8.1-, 8.0- ja 7.4-versioita, mutta niiden lisäksi voit myös käyttää muita 7-sarjan versioita (7.3, 7.2, 7.1, 7.0), tai vanhempia versioita 5.6:sta aina 4-sarjaan asti, jos sovelluksesi tarvitsee sellaisen.

Muutoksen voit tehdä itse hallintapaneelista milloin vain, ja valittu PHP-tulkki on heti käytettävissäsi. Koska PHP on modulaarinen, voit määritellä tarvitsemasi PHP-laajennukset itse useiden kymmenien vaihtoehtojen joukosta. Jättämällä tarpeettomat laajennukset pois paranee suorituskyky ja näin sivustosi latausaika pysyy alhaisena.

Voit myös muuttaa yleisimpiä PHP-tulkin asetuksia (php.ini) suoraan hallintapaneelin kautta. Useilla muilla palveluntarjoajilla näiden muuttaminen ei ole mahdollista, tai edellyttää yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Sähköpostilaatikot

Hotellipalvelumme sisältävät myös IMAP-postilaatikoita. Niiden käyttöönotto on todella helppoa ja voit luoda tarvitsemasi laatikot suoraan hallintapaneelista. Laatikoihin voi ohjata tarvittaessa useampia osoitteita tai verkkotunnuksia. Yksittäisten osoitteiden postiliikenteen voi ohjata myös eteenpäin toisella palveluntarjoajalla sijaitseviin laatikoihin, tai vaikkapa Gmailiin tai Hotmailiin.

Kaikki postilaatikkopalvelumme sisältävät automaattisen roskapostien suodatuksen, joka pystyy siivoamaan valtaosan saapuvista roskaposteista. Epävarmat viestit tallennetaan erilliseen roskapostikansioon, josta niitä on helppo käydä tarkastamassa.

Voit myös tehdä yksinkertaisia jakelulistoja, joissa yhteen osoitteeseen lähetetty viesti lähetetään eteenpäin useampaan eri laatikkoon tai muualla sijaitsevaan sähköpostiosoitteeseen. IMAP-laatikoita voi lukea millä tahansa IMAP-postiohjelmalla tai käyttäen modernia ja helppokäyttöistä Webmail-palveluamme nettiselaimellasi. Voit myös aktivoida lomavastaajaviestin sekä luoda automaattisia järjestelysääntöjä suoraan webmail-sovelluksen käyttöliittymästä

SSH-avaimet

SSH-avaintenhallinta helpottaa varsinkin useamman sivuston ylläpitoa. Voit tallettaa omalla koneellasi luodun julkisen avaimesi palveluun ja ottaa sen käyttöön haluamiesi hotellipalvelujen sisäänkirjautumisessa. Näin sinun ei tarvitse käyttää salasanakirjautumista lainkaan, ja tietoturvakin pysyy parempana.

Jokaiseen hotellipalveluun voi lisätä useampia avaimia. Jos sivustoasi ylläpitää useampi henkilö, voit näppärästi antaa heille suoraan pääsyn kotisivutilaan (suojattu FTP ja SSH) heidän omilla avaimillaan. Tarvittaessa voit myös poistaa pääsyoikeuden, ilman että muiden pääsyoikeus muuttuisi.

Nimipalvelujen hallinta

Jos verkkotunnukseesi on liitetty muualla toimivia palveluja, saatat tarvita mahdollisuutta nimipalvelun (DNS) tietueiden hallintaan, eli ns. Zone Editoria. Voit luoda haluamasi määrän tietuita (A, AAAA, TXT, CNAME yms.) ja määritellä niihin liittyvät parametrit itse. Muutokset voi ottaa käyttöön haluessaan milloin vain, vaikkapa ajastetusti keskiyöllä.

Useilla muilla palveluntarjoajilla tällaiset muutokset täytyy tehdä asiakaspalvelun kautta. Meillä asetukset voi tehdä itse, mutta luonnollisesti asiakaspalvelummekin auttaa asiassa tarvittaessa!

Kysyttävää?