1. Etusivu
  2. Sivujen SSL-suojaus
  3. SSL-sertifikaatin aktivointi (https-osoite)

SSL-sertifikaatin aktivointi (https-osoite)

Cloudcityn hotellipalvelut sisältävät SSL-suojauksen, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tietoliikenne vierailijan ja palvelimen välillä on salattua ja vierailija näkee lukon kuvakkeen selaimensa osoitepalkissa. Ilman suojausta osa selaimista voi varoittaa vierailijaa epäturvallisesta sivustosta.

Käyttöönotto

SSL-suojauksen toimintaperiaatteen vuoksi sen voi ottaa käyttöön vasta, kun verkkotunnuksen liikenne ohjautuu Cloudcityyn. Suojaus on helppo ottaa käyttöön: löydät hallintapaneelista Webhotellin tiedot-välilehdeltä painikkeen “Aktivoi SSL-sertifikaatti.” Klikkaa sitä, niin palvelin hakee suojaukseen liittyvän sertifikaatin ja ottaa suojauksen käyttöön muutamassa sekunnissa.

Tämän jälkeen suojaus on käytettävissä. Palvelin huolehtii myös automaattisesti sertifikaatin uusimisesta.

Mikäli haluat automaattisesti ohjaa kaikki käyttäjät ssl-suojattuun sivustoon (https://demoasiakas.fi) voit kytkeä automaattisen ohjauksen päälle.

Automaattinen ohjaus on myös tehtävissä .htaccess -tiedostolla. Lisätietoja: vierailijan ohjaus SSL-suojattuun sivustoon

Päivitetty 18.12.2018