1. Etusivu
  2. Litespeed Cache
  3. LiteSpeed Cache -plugin WordPressille
  1. Etusivu
  2. WordPress
  3. LiteSpeed Cache -plugin WordPressille

LiteSpeed Cache -plugin WordPressille

LiteSpeed tarjoaa WordPressille valmiin pluginin, joka huolehtii kaikista LiteSpeedin välimuistitoiminnoista ja useista WP-sivuston optimointitarpeista. Asenna se tästä:

Asennuksen jälkeen löydät WordPress-hallinnan sivupalkista LiteSpeed Cache -osion, josta voit kytkeä haluamasi optimoinnit käyttöön. Optimoinnit parantavat merkittävästi sivustosi nopeutta erityisesti sellaisten sivujen osalta, joissa muutoksia ei tapahdu usein.

Redis Object Cache

Cloudcity Pro ja Web Core -palveluissa on käytettävissä myös Redis-objektivälimuisti (Object Cache). Se toimii hyvin yhteen Litespeed Cache -pluginin kanssa ja tarjoaa koko WordPressin laajuisesti toimivan Object Cachen.

Käyttöönoton valmistelu

• Aktivoi Redis ensin my.cloudcity.fi -hallintapaneelista hotellituotteen ”Lisää ominaisuus” -toiminnon kautta.
  • Varmista samalla, että PHP-asetuksissa on valittu redis-laajennus aktiiviseksi.

Tämän jälkeen Redis on automaattisesti käytettävissäsi. Redis-prosessi on palvelukohtainen, joten sen käyttöönotto ei edellytä erillistä autentikointia. Alla olevassa kuvassa näet Redis-asetukset LiteSpeed Cachea varten:

LiteSpeed Cache Pluginin asetukset

• Kytke Object Cache päälle
  • Valitse Method-kohtaan Redis
  • Kirjoita Host-kohtaan /redis/socket
  • Kirjoita Port-kohtaan 0
  • Object lifetimen voit valita käyttötarpeesi mukaan.
  • Muut kentät jätetään entiselleen. Varmista asetusten tallennuksen jälkeen, että Redis Extension ja Connection Test näyttävät vihreää. Jos eivät, tarkasta että Redis on aktivoitu hotelliin ja PHP-asetuksiin.

Huom: Jos käytät multisite/network-toiminnallisuutta, löytyy Object-cachen asetukset Network-osioista, koska ne vaikuttavat kerralla kaikkiin sivuistoihin WP-asennuksessa.

Päivitetty 29.7.2021

Asiaan liittyvät ohjeet