1. Etusivu
  2. Litespeed Cache
  3. Käyttö .htaccess-tiedostossa

Käyttö .htaccess-tiedostossa

Lisää seuraava koodinpätkä .htaccess-tiedoston alkuun, sivustosi Document Root -hakemistoon (esim. ~/website/.htaccess). Tiedostossa voi olla jo aiempaa sisältöä – voit lisätä tämän koodin niiden jälkeen.

CacheLookup public on
RewriteCond %{QUERY_STRING} !nocache
RewriteRule .* - [E=Cache-Control:max-age=120]

Tämän lisäyksen jälkeen sivustosi staattiset osiot jäävät välimuistiin pariksi minuutiksi. Voit pidentää aikaa viimeisen rivin arvoa muuttamalla.

Määritykset aikaansaavat sen, että kaikki sivun sisältö talletetaan palvelimen välimuistiin, mukaanlukien kirjautumista vaativat toiminnot, joten kirjoita omalle sivullesi tarkempia sääntöjä käyttäen RewriteCond-määrityksiä.

WordPressin kanssa tulee aina käyttää LiteSpeed Cache for WordPress -lisäosaa ja Drupal-sivustoja varten olemme koonneet tarkemmat .htaccess-ohjeet omalle sivulleen.

Jos haluat ladata yksittäisen sivun välimuistin ohi kehittäessäsi sivustoa, lisää sivun osoitteeseen “nocache”-parametri.

https://demoasiakas.fi/about?nocache
https://demoasiakas.fi/about?some_other_query_string&nocache
Päivitetty 15.11.2022

Asiaan liittyvät ohjeet