SSH- ja FTP-salasana

SSH- ja FTP-yhteyden salasanan vaihto

Jos olet unohtanut aktivoimasi SSH- tai FTP-palvelun salasanan, voit vaihtaa sen kirjautumalla ensin sisään my.cloudcity.fi-hallintapaneeliin sähköpostiosoitteella.

Huomaathan, että hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana eivät toimi automaattisesti SSH- tai FTP-yhteyden kirjautumisena.

Jos et muista hallintapaneelin salasanaa, resetoi se ensin klikkaamalla “Salasana unohtunut?”-linkkiä. Jos et muista käyttäjätunnuksenasi toimivaa sähköpostiosoitettakaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun olet kirjautunut sisään hallintapaneeliin, navigoi sivupalkista webhotellituotteen alasivulle ja siirry SSH ja FTP -välilehdelle, josta voit klikata painiketta Vaihda SSH- ja FTP-salasana.

SSH- ja FTP-yhteyden salasanan aktivointi

Oletuksena webhotellin käyttäjätunnuksella ei ole salasanaa joten FTP/SSH-kirjautuminen salasanalla ei ole mahdollista. Mikäli haluatte kirjautua salasanalla SSH-avaimen sijaan pitää salasanalla kirjautuminen aktivoida erikseen. Salasana luodaan palvelun SSH ja FTP -välilehdeltä.

Ota käyttöön vahva salasana

Klikkaa Luo salasana -painiketta ja määritä haluamasi salasana tai käytä valmiiksi generoitua, satunnaisista kirjaimista ja merkeistä muodostettua vahvaa salasanaa.

Salasana aktivoitu

Salasana on nyt aktivoitu käyttöön. Samalta välilehdeltä voit myös vaihtaa salasanasi tai poistaa salasanalla kirjautumisen käytöstä.

Päivitetty 17.12.2018