1. Etusivu
  2. Cloudcityn hallintapaneeli
  3. Sivuston haku- ja virhelogin selaus

Sivuston haku- ja virhelogin selaus

Web-palvelin kirjoittaa sivustosi käyttäjätunnuksen kotikansiossa sijatisevaan logs-kansioon kahta logitiedostoa: access_log ja error_log. Ensinmainittu sisältää jokaisen http-haun tiedot ja jälkimmäiseen tulee tiedot virhetilanteista, kuten php-skriptien virheistä sekä .htaccess-tiedostoon liittyvistä ongelmista.

Voit tarkastella logitiedostoja pääteyhteyden (ssh) kautta sekä suoraan hallintapaneelistamme reaaliajassa.

Palvelin arkistoi automaattisesti logitiediston keskiyöllä ja aloittaa uuden tiedoston kirjoittamisen. Aiemmat logitiedostot löytyvät pakattuna samasta kansiosta muutaman päivän ajan.

Päivitetty 14.12.2018