1. Etusivu
  2. Litespeed Cache
  3. Käyttö Drupalissa

Käyttö Drupalissa

Lisää seuraava koodinpätkä .htaccess-tiedoston alkuun. Tiedosto sijaitsee kotisivukansiossa (/website). Huomaathan, että tiedostossa voi olla jo aiemmin sisältöä Drupalin tuottamana.

########## Begin - Litespeed cache
<IfModule LiteSpeed>
CacheDisable public /
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^GET|HEAD|PURGE$
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?your_domain_name.com [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !admin|register|login [NC]
RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !SESS [NC]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !nocache
RewriteRule .* - [E=Cache-Control:max-age=120]
</IfModule>
########## End - Litespeed cache

Korvaa your_domain_name.com oman sivustosi verkkotunnuksella.
Tämän jälkeen sivustosi staattiset osiot jäävät välimuistiin pariksi minuutiksi. Voit pidentää aikaa viimeisen rivin arvoa muuttamalla.

Määritykset aikaansaavat sen, että kaikki muu sisältö tallennetaan palvelimen välimuistiin paitsi ne, joiden hakupolussa ensiyntyy hallintatilaan tai kirjautumiseen liittyviä osia tai jos (sisäänkirjautuneen käyttäjän) evästetieto on välitetty hakupyynnön mukana.

Jos haluat ladata yksittäisen sivun välimuistin ohi kehittäessäsi sivustoa, lisää sivun osoitteeseen ”nocache”-parametri.

https://www.your_domain_name.com/about?nocache
https://www.your_domain_name.com/about?some_other_query_string&nocache
Päivitetty 25.10.2017