Cloudcity on uuden ajan webhotelli

Eikö nykyinen palveluntarjoajasi palvele? Cloudcity syntyi, koska monet muut toimijat ovat unohtaneet asiakaspalvelun tärkeyden. Me lupaamme auttaa sinua ilman turhia viivyttelyjä ja käyttöönottokin on helppoa: palvelun laskutus alkaa vasta, kun sivusto otetaan käyttöön ja kaikki toimii!


Onko nykyinen sivustosi hidas? Cloudcity tarjoaa ensimmäisten joukossa Suomessa LiteSpeed Web Server -webhotellin, joka toimii loistavasti Wordpress-sivujen kanssa nopeuttaen niiden toimintaa merkittävästi ilman vaikeita muutoksia itse sivustoon. Myös muut uudet teknologiat, kuten HTTP/2 ja QUIC ovat käytettävissäsi. Ja SSL-salaus sisältyy meillä hintaan automaattisesti!


Pyydä tarjous

Cloudcity
Static

Kevyt webhotelli staattisille sivuille
2,42 €/kk3 €/kk*
Tilaa palvelu

  • 0,5 Gt levytilaa
  • 5 Gt liikennöintiä/kk

Cloudcity
Plus

Monipuolinen webhotelli useimpiin tarpeisiin
4,84 €/kk6 €/kk*
Tilaa palvelu

  • 5 Gt levytilaa
  • 50 Gt liikennöintiä/kk

Paketteihin kuulumattomat lisäverkkotunnukset maksavat 1,24 €/kk ja vuotuisen rekisteröintimaksun.

* Tilattavissa ainoastaan vuoden erissä.

Eikö nykyinen palveluntarjoajasi palvele?

Ota yhteyttä

Cloudcity syntyi, koska monet muut toimijat ovat unohtaneet asiakaspalvelun tärkeyden. Me lupaamme auttaa sinua ilman turhia viivyttelyjä. Kokeile vaikka! Autamme myös tarvittaessa palvelusi siirrossa nykyiseltä palveluntarjoajalta ja huolehdimme, että kaikki toimii jatkossakin.

Web-sivujen tuottajille tarjoamme upean tavan hallita useampia sivustoja yhdellä kertaa ja yhteistyömalleja laskutukseen sekä palvelujen tilaukseen tarjolla useita.

Cloudcityn webhotellit

Tilaa webhotelli

Meidän palvelimet ovat mitoitettu tehokkaiksi ja hotellimme toimiikin usein virtuaalipalvelimen korvaajana. Me emme turhaan veloita ominaisuuksista, jotka koemme kaikille sivuille olennaisiksi, kuten SSL-sertifikaateista.

Käytössäsi on aina uusimmat tekniikat ja kaikki palvelut ovat hallittavissa yksinkertaisesta suomenkielisestä hallintapaneelista, mutta aivan yhtä hyvin voit pyytää meidän asiakaspalveluamme auttamaan!